ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLÇEMİZDE KAMP YAPTI.

Başkanımız Muzaffer Yiğit’in Düzce Genç Eller Derneği’nin “Okuduğun Şehri Tanıyor musun” projesi kapsamında gerçekleştirdiği Doğa Kampı etkinliğine yoğun desteği, katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Düzce Genç Eller Derneği, “Okuduğun Şehri Tanıyor musun” projesi kapsamında Belediyemiz İşbirliği ile Doğa Kampı düzenledi. Beş Yıldızlı Doğa Kampı olarak adlandırılan etkinlikte Düzce Üniversitesinden 40 öğrenci ilçemizde kamp yaptı. Cuma günü öğlen saatlerinde başlayan kamp programına katılan gençler; Hasanlar Barajı, Saklıkent Şelalesi, Yoğunpelit Şelaleri, Mengen Şelaleleri ve Geyik Beli kanyonunu gezdi.

BAŞKANIMIZ GENÇLERİ FAHRİ TURİZM ELÇİSİ İLAN ETTİ

Göreve seçildiğinden bu yana ‘Yığılca Turizm Kenti Olacak’ sloganını dilinden düşürmeyen ve bu yolda tanıtım için çabalayan Belediye Başkanımız Muzaffer Yiğit, kamp yapan gençlerle ve organizasyonla yakından ilgilendi.

İlimizi ve İlçemizi iyi tanıtmak için kamp alanının sorunlarını çözen Belediye Başkanımız Yiğit, Kampın son gününde katılımcılarla Milli Park alanından bir araya gelerek kamp yapan gençlerle tek tek sohbet edip onlarla şakalaştı ve kampa katılan gençleri ‘Yığılca’nın fahri turizm elçisi’ ilan etti.

ÖĞRENCİLER DOĞA’DAN ETKİLENDİ

Başkanımızdan başarılı belediyeciliğin sırlarını öğrenen gençler, ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Misafir gençler, en kısa zamanda Yığılca’ya aileleri ile tekrar geleceklerini belirterek, bölgenin doğası kadar başkanının mütevazı ve samimi yaklaşımından etkilendiklerini, kendisini takdir ettiklerini ifade ettiler.

BAŞKANIMIZ GENÇLERİ FAHRİ TURİZM ELÇİSİ İLAN ETTİ

ÖĞRENCİLER DOĞA’DAN ETKİLENDİ