T.C. YIĞILCA BELEDİYE MECLİSİ 2019 Yılı Mart ayı Toplantısı 08.03.2019 tarihli Karar Özetleri

KARAR NO KARAR TARİHİ KARARIN KONUSU
13 08.03.2019 2019 yılı Yenileme kadastro çalışma program gereğince 3402 sayılı Kadastro Kanunun “22-a” maddesi hükümlerince Kadastro ve değişiklik işlemlerine ilişkin sınırlandırma, Ölçü,çizim ve hesaplamalardan kaynaklanan hataları gidermek üzere uygulama niteliğini kaybeden teknik nedenlerle yetersiz kalan eksikliği görülen ve zemindeki sınırları gerçeğe  uygun göstermediği tespit edilen Kadastro Haritalarının tekrar düzenlemesi ve tapu sicillerinde gerekli düzenlemelerin yapılması için Ahmetçiler,Atatürk,Mareşal Fevzi Çakmak ve Orhangazi Mahallelerinde yapılacak olan yenileme kadastro çalışmaları sırasında yenileme kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere , 6 (altı) adet bilirkişinin seçilmesi istenilmiştir.    Meclisçe yapılan Bilirkişi seçimlerinde; İLİ İLÇESİ Mahalle Adı Bilirkişi Adı Soyadı DÜZCE YIĞILCA Ahmetçiler Mahallesi Bayram AKIN DÜZCE YIĞILCA Ahmetçiler Mahallesi Hasan YAĞCI DÜZCE YIĞILCA Ahmetçiler Mahallesi Erhan TÜRKEN DÜZCE YIĞILCA Ahmetçiler Mahallesi İdris TUNCEL DÜZCE YIĞILCA Ahmetçiler Mahallesi Baki DURMAZ DÜZCE YIĞILCA Ahmetçiler Mahallesi Nüfer KARA DÜZCE YIĞILCA Atatürk Mahlallesi Ahmet KAÇAR DÜZCE YIĞILCA Atatürk Mahlallesi Nazım GÜL DÜZCE YIĞILCA Atatürk Mahlallesi Hüseyin TEMİZEL DÜZCE YIĞILCA Atatürk Mahlallesi İbrahim KARA DÜZCE YIĞILCA Atatürk Mahlallesi Fevzi ERDOĞAN DÜZCE YIĞILCA Atatürk Mahlallesi Aziz ATASOY DÜZCE YIĞILCA Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Yılmaz KANAT DÜZCE YIĞILCA Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Şaban MARANĞO DÜZCE YIĞILCA Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Naim YERLİKAYA DÜZCE YIĞILCA Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Tacettin ÇELİK DÜZCE YIĞILCA Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Cemalettin CANDAN DÜZCE YIĞILCA Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Hızır KOÇ DÜZCE YIĞILCA Orhangazi Mahallesi Namık Kemal SEZGİN DÜZCE YIĞILCA Orhangazi Mahallesi Recep EREN DÜZCE YIĞILCA Orhangazi Mahallesi Orhan ACAR DÜZCE YIĞILCA Orhangazi Mahallesi Ali UĞURLU DÜZCE YIĞILCA Orhangazi Mahallesi H.İbrahim YAVUZ DÜZCE YIĞILCA Orhangazi Mahallesi Fikri KARTAL          Seçilmelerine mevcudun oy biriliği ile karar verildi.  (Gündem No:1)

Muzaffer YİĞİT                            Orhan ACAR                                       Hasan YAĞCI

Belediye Başkanı                              Katip Üye                                           Katip Üye