İHALE SONUCU İLANI[1]

Sayı                                               :2016/776

İhale kayıt numarası* : 2016/435744
1)        İhale Konusu İşin
a)    Adı : Çevre Temizliğinde (Cadde ve Sokakların Süpürülmesi, Çöplerin Toplanması ve Naklinde) çalıştırılmak üzere ( 2 Usta,2 Şoför 11 işçi olmak üzere  (15) (OnBeş) kişilik  Personel Çalıştırılmasına dayalı (Malzemesiz) Hizmet Alımı

İHALE SONUCU
2)    Sözleşme Bedelinin

Firma Adı:    ÖZZAFER

Temizlik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti.

Miktarı:391.231.92-TLÜçYüzDoksanBirBinİkiYüzOtuzBirLiraDoksanİkiKuruş-TL)

YIĞILCA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Çevre Temizliğinde (Cadde ve Sokakların Süpürülmesi, Çöplerin Toplanması ve Naklinde) çalıştırılmak üzere ( 2 Usta,2 Şoför 11 işçi olmak üzere  (15) (OnBeş) kişilik  Personel Çalıştırılmasına dayalı (Malzemesiz) Hizmet Alımı işi ihalesi 4734 Sayılı K.İ.Kanunun (19.maddesi) açık ihale usulü ile 17/11/2016 tarihinde yapılmıştır. İhaleye 3 (Üç) İstekli firma katılmıştır.

• RNK Lojistik İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti.
  • ASOS Sosyal Hizmetler Tem.Orm.Ürn.İnş.Turizm San.ve Dış Tic.Ltd.Şti.
  • ÖZZAFER Temizlik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti.

Yapılan ihale sonunda; ÖZZAFER Temizlik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti. 391.231.92-TL ÜçYüzDoksanBirBinİkiYüzOtuzBirLiraDoksanİkiKuruş-TL)teklif vermekle;

Çevre Temizliğinde (Cadde ve Sokakların Süpürülmesi, Çöplerin Toplanması ve Naklinde) çalıştırılmak üzere ( 2 Usta,2 Şoför 11 işçi olmak üzere  (15) (OnBeş) kişilik  Personel Çalıştırılmasına dayalı (Malzemesiz) Hizmet Alımı İhalesi ÖZZAFER Temizlik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti. firmasına  ihale edilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.                                                18/11/2016

Muzaffer YİĞİT