Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam Orhangazi mahallesinde bulunan taksici esnafının durak sorununu çözdü.
Kış aylarının gelmesi ile birlikte atıl durumda olan taksi durağı yenilendi.
Taksiciler yeni duraklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, “Belediye başkanımız Rasim Çam’a teşekkür ediyoruz. Kış ayı geldi havalar soğudu. Başkanımıza konuyu ilettik. Sağolsun oda bizlere destek olarak gerekeni yaptı. Daha önce küçük olan konteynır ile idare ediyorduk ancak yeni durağımız sayesinde artık rahat edeceğiz. Başkanımızdan Allah razı olsun” dediler.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Rasim Çam, “Taksici esnafımızın taleplerini değerlendirerek çözüme kavuşturduk. Konu ile ilgili Düzce Belediye Başkanımız sayın bakanımız Dr. Faruk Özlü bizlerden desteklerini esirgemedi. Sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız taksici esnafına çok önem veriyor. Biliyorsunuz taksi duraklarında çay simit sohbeti yapıyor. Sayın bakanımız buraya geldiğinde inşallah bizlerde kendileri ağırlayacağız. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.