İLÇEMİZ KAYMAKAMI ABDULLAH KURT’TAN VEDA ZİYARETİ.

14 Eylül 2020 tarihinde göreve başlayan Yığılca Kaymakamı Abdullah Kurt, Yığılca Belediyesine veda ziyaretinde bulundu.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Abdullah KURT yeni görev yerine atanmasından dolayı Belediye Başkan Vekilimiz Davut YILMAZ’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Vekilimiz Davut YILMAZ ; Sayın Kaymakamımıza İlçemizde bulunduğu görev süresince yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizin sorunlarına göstermiş olduğu özverili yaklaşımı ve turizm anlamında katmış oldukları ufuk açıcı çalışmalar bizler için çok değerli. Bir veda ziyareti olmasına rağmen bu ziyaretleri bizleri çok mutlu ettiği gibi hüzünlü bir ziyarette oldu. Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaretin ardından Kaymakamız Abdullah Kurt’a hizmetlerinden dolayı Plaket takdim edildi.