İHALE SONUCU İLANI[1]

İhale kayıt numarası* : 2014/125504
1)        İhale Konusu İşin
  1. a) Adı
: 2 (İKİ) USTABAŞI, 2(İKİ) VASIFLI, 6 (ALTI) VASIFSIZ OLMAK ÜZERE TOPLAM 10 KİŞİLİK PERSONEL HİZMET ALIMI

:İHALE SONUCU İLANI
2)    Sözleşme Bedelinin Onur Kurumsal Hizmetler İnşaat Bilgisayar Ormancılık Gıda San.Tic. Ltd .Şti  ve Temsan Özel Güv. Tem. Kua. Hiz. Teks. Gıd. Nak. Orm. Tar. Su ve Süt Ürem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. İş ortaklığı

Miktarı                                           :211.975,00 TL (İkiyüzonbirbindokuzyüzyetmiştürklirası)

YIĞILCA BELEDİYE BAŞKANLIĞI  2 (İKİ) USTABAŞI, 2(İKİ) VASIFLI, 6 (ALTI) VASIFSIZ OLMAK ÜZERE TOPLAM 10 KİŞİLİK PERSONEL HİZMET ALIMI işi ihalesi 4734 Sayılı K.İ.Kanunun (19.maddesi) açık ihale usulü ile 17/10/2014 tarihinde yapılmıştır. İhaleye 4 (Dört) İstekli firma katılmıştır.

1-Estem İnşaat Sosyal Hizmetler San.ve Tic.Ltd.Şti

2-Sinerji Nakliyat Hizmet,Organizasyon ,Gıda  Temizlik,İnşaat,Maden,Ticaret ve San. Ltd.Şti

3- Topaloğlu Tur Turizm taşımacılık, orman ürünleri,inşaat,madencilik,gemi inşa,sosyal  hizmetler, gıda san.tic.ltd şti

4-    Onur Kurumsal Hizmetler İnşaat Bilgisayar Ormancılık Gıda San.Tic. Ltd .Şti  ve Temsan Özel Güv. Tem. Kua. Hiz. Teks. Gıd. Nak. Orm. Tar. Su ve Süt Ürem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. İş ortaklığı

Yapılan ihale sonunda, Onur Kurumsal Hizmetler İnşaat Bilgisayar Ormancılık Gıda San.Tic. Ltd .Şti  ve Temsan Özel Güv. Tem. Kua. Hiz. Teks. Gıd. Nak. Orm. Tar. Su ve Süt Ürem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. İş ortaklığı 211.975,00 TL(İkiyüzonbirbindokuzyüzyetmişbeştürklirası) teklif vermekle,  2 (İKİ) USTABAŞI, 2(İKİ) VASIFLI, 6 (ALTI) VASIFSIZ OLMAK ÜZERE TOPLAM 10 KİŞİLİK PERSONEL HİZMET ALIMI işi Onur Kurumsal Hizmetler İnşaat Bilgisayar Ormancılık Gıda San.Tic. Ltd .Şti  ve Temsan Özel Güv. Tem. Kua. Hiz. Teks. Gıd. Nak. Orm. Tar. Su ve Süt Ürem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. İş ortaklığı  firmasına  ihale edilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.                                                 21/10/2014

Muzaffer YİĞİT