BAŞKAN ÇAM’IN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI.
Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, 9 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Çam mesajında şunları söyledi;
“Yaz tatilin ardından yeni eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerimizin yaşadıkları heyecan ve coşkuyu yürekten paylaşıyoruz. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiası için hoşgörü, sevgi, dayanışma ve başarılarla dolu bir yıl olarak geçirilmesi en büyük arzumuz. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz.  Ayrıca öğrencilerimizin sınav başarısının yanında vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Göz bebeğimiz çocuklarımızın eğitimcilerimizin yoğun emekleriyle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar elde edeceğine ve ülkemizi geleceğe güvenle taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. İnşallah bu emek ve gayretler ülkemizin daha yüksek hedeflere ulaşmasına katkı sağlayacaktır.
Bu vesile ile Tüm Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizin yeni Eğitim-Öğretim yılını tebrik ediyor; sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.