İHALE SONUCU İLANI[1]

Sayı                                            :2015/804

İhale kayıt numarası* : 2015/129044
1)        İhale Konusu İşin
a)    Adı : 1 (BİR )ADET ÇAVUŞ , 2(İKİ)ADET ŞÖFÖR , 7 (YEDİ ) ADET DÜZ İŞÇİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 10 KİŞİLİK PERSONEL HİZMET ALIMI

:İHALE SONUCU İLANI
2)    Sözleşme Bedelinin Temsan Özel Güv. Tem. Kua. Hiz. Teks. Gıd. Nak. Orm. Tar. Su ve Süt Ürem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti.

Miktarı                                           : 240.340,00-TLTL(İkiYüzKırkBinÜçYüzKırkLira -TL)

YIĞILCA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 1 (BİR ) ÇAVUŞ , 2(İKİ)ADET ŞÖFÖR , 7 (YEDİ ) ADET DÜZ İŞÇİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 10 KİŞİLİK PERSONEL HİZMET ALIMI işi ihalesi 4734 Sayılı K.İ.Kanunun (19.maddesi) açık ihale usulü ile 13/11/2015 tarihinde yapılmıştır. İhaleye 3 (Üç) İstekli firma katılmıştır.

1-Ali DENİZ- DEN-MAR Temizlik ve Nakliye Hizmetleri

2-SERCAN Temizlik Yemek ve Otomasyon Hiz.İnş.ve Turz.San.Dış.Tic.Ltd.Şti.

3-   Temsan Özel Güv. Tem. Kua. Hiz. Teks. Gıd. Nak. Orm. Tar. Su ve Süt Ürem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti.

Yapılan ihale sonunda;Temsan Özel Güv. Tem. Kua. Hiz. Teks. Gıd. Nak. Orm. Tar. Su ve Süt Ürem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. 240.340,00-TLTL(İkiYüzKırkBinÜçYüzKırkLira -TL)teklif vermekle;

1 (BİR )ADET ÇAVUŞ , 2(İKİ)ADET ŞÖFÖR , 7 (YEDİ ) ADET DÜZ İŞÇİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 10 KİŞİLİK PERSONEL HİZMET ALIMIişi Temsan Özel Güv. Tem. Kua. Hiz. Teks. Gıd. Nak. Orm. Tar. Su ve Süt Ürem. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. firmasına ihale edilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.                                           19/11/2014

Muzaffer YİĞİT