Yığılca Belediyesi Kar Temizleme Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Hafta sonu tüm Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı İlçemizde de etkili oldu. Yüksek kesimlerde 2 metreye ulaşan kar kalınlığı İlçe Merkezinde 80 cm olarak ölçüldü. Belediyemiz Fen İşleri ekipleri halkımızın kış şartlarından daha az etkilenmesini sağlamak amacıyla İlçe merkezinde kar temizleme çalışmalarını devam ediyor. Karayolları ekipleri ve Kaymakamlık ekipleri ile birlikte yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Davut Yılmaz; halkımızın refahı için gece gündüz çalışıyoruz. Buzlanmayı önlemek için ana yollar ile ara artellerin tamamının tuzlama çalışmalarını bitirdik. Kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bir iki güne İlçemizin tamamı temizlenmiş olacak. Çalışmalarımızda yardımlarını esirgemeyen Karayolları ekiplerine ve Kaymakamlık ekiplerimize teşekkür ediyorum; diyerek sözlerini tamamladı.